Η pandrosia και εμείς

Η pandrosia και εμείς

Ο Ιπποκράτης & ένα θαυματουργό φυτό και η αναζήτηση της καλύτερης ζωής, που ξεκινάει στην Κω.

Σε έναν κόσμο, που μοιάζει να κινείται με ιλιγγιώδεις ρυθμούς, αισθανόμαστε συχνά πως πρωταγωνιστούμε σε ταινία, που κινείται σε ρυθμούς fast forward. Γρήγορη επιτυχία, γρήγορη επικοινωνία, γρήγορο φαγητό, γρήγορη και τελικά ελλιπής φροντίδα του εαυτού μας και όλων, όσων αγαπάμε.

Σήμερα, όλο και περισσότεροι από μας, συνειδητοποιούμε ότι το μυστικό της αληθινής ευζωίας κρύβεται αλλού. Η αναζήτηση του wellbeing αποκτά παγκόσμιες διαστάσεις. Ή αλλιώς, σε απλά ελληνικά, η αναζήτηση της ισορροπίας, της αρμονίας, της υγείας και τελικά της ευτυχίας. Ο Πατέρας της Παγκόσμιας Ιατρικής Ιπποκράτης τα είχε επισημάνει όλα αυτά , χιλιάδες χρόνια πριν, από το πανάρχαιο νησί της Κω.

Pandrosia
Ένα νέο όνομα στο χώρο της φυσικής κοσμετολογίας και διατροφής. Ένας νέος πιο φυσικός, πιο όμορφος, πιο υγιεινός τρόπος ζωής είναι εδώ. Μια ολοκληρωμένη πρόταση ευζωίας, που ξεκινά από την Κω, το νησί του Ιπποκράτη και απευθύνεται σε όλο τον κόσμο.
Pan - Drosia
Pan όπως το Παν, για την Υγεία, την Ευεξία, την Ομορφιά, την Ευτυχία. Drosia όπως Δροσιά, Φρεσκάδα, Αναγέννηση, Αναζωογόνηση. Όλες εκείνες οι μαγικές ιδιότητες της αλόης, που χαρίζουν στον σύγχρονο άνθρωπο έναν ολιστικό, θαυμαστό, νέο τρόπο ζωής.
Με βάση την κορυφαίας ποιότητας φυσική βιολογική αλόη, τα φυσικά προϊόντα pandrosia αποτελούν σήμερα την ιδανική πρόταση για ΥΓΕΙΑ, ΟΜΟΡΦΙΑ, ΕΥΖΩΙΑ για εμάς και για όλους εκείνους που αγαπάμε.
Copyright © 2018 Pandrosia