07 August 2024
# pandrosia's blog
Η νέα μας σειρά μασκών προσώπου καλύπτει τις ανάγκες κάθε επιδερμίδας! Ανακαλύψτε τη δύναμη της φύσης και δώστε στο πρόσωπό σας τη φροντίδα που της αξίζει!

Οι νέες μάσκες προσώπου που αξίζει να δοκιμάσετε!

Για εσάς που η περιποίηση του προσώπου αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινής ρουτίνας ομορφιάς, οι μάσκες προσώπου θα ενταχθούν για τα καλά στο νεσεσέρ σας!

Προϊόντα εμπνευσμένα από τα superfoods της ελληνικής φύσης & της Ιπποκρατικής γης, με βασικό συστατικό τη δική μας βιολογική αλόη που καλλιεργούμε στα κτήματά μας στην Κω.

Είτε πρόκειται για ενυδάτωση, καθαρισμό, αποτοξίνωση ή αντιγήρανση, οι μάσκες προσώπου προσφέρουν μια πολυτελή εμπειρία και αποτελούν ένα ισχυρό εργαλείο για την επίτευξη ενός υγιούς και λαμπερού δέρματος.

 

Scrub mask με ενεργό άνθρακα & ηφαιστειακή λάβα 

Απολέπιση & αποτοξίνωση
Οι κόκκοι από κουκούτσι ελιάς & το εκχύλισμα ηφαιστειακού πετρώματος αναζωογονούν τη θαμπή επιδερμίδα. Ενώ ο ενεργός άνθρακας σε συνδυασμό με την καολίνη καθαρίζουν σε βάθος απορροφώντας τις τοξίνες & την περίσσεια σμήγματος. Ιδανική για λιπαρές επιδερμίδες!


Face mask με πράσινη άργιλο

Για βαθύ καθαρισμό
Η πράσινη άργιλος με το εκχύλισμα σαπωνάριας απομακρύνουν τους ρύπους & τη λιπαρότητα από την επιδερμίδα. Η πρόπολη με τις αντισηπτικές της ιδιότητες σε συνδυασμό με τις ενυδατικές της αλόης και τις καταπραϋντικές του χαμομηλιού αφήνουν το πρόσωπό σας απαλό & φωτεινό.


Face peeling με ελιά & ρόδι

Για βαθιά απολέπιση
Οι κόκκοι από κουκούτσι ελιάς αφαιρούν τα νεκρά κύτταρα & τα μαύρα στίγματα, καθώς δίνει την αίσθηση αναζωογόνησης & ανανέωσης το εκχύλισμα ροδιού που αφήνει την επιδερμίδα λεία & απαλή.

 

Face mask με σπιρουλίνα & φραγκόσυκο

Για σύσφιξη & αντιγήρανση
Πλούσια σε παράγοντες αντιγήρανσης, που μειώνουν τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες και απομακρύνουν τις τοξίνες από το δέρμα.
Το βιολογικό λάδις ελιάς, το υαλουρονικό οξύ, το λάδι σταφυλιού, η προβιταμίνη Β5 & το εκχύλισμα χαβιαριού ανανεώνουν τα κύτταρα και αναδομούν την επιδερμίδα!
Μια μάσκα που θα λατρέψετε από την πρώτη δοκιμή τόσο για τις αντιγηραντικές της ιδιότητες όσο για την υφή και το άρωμά της.

 

Face mask με πορτοκάλι

Για ενυδάτωση & λάμψη
Η multivitamin μάσκα εμπλουτισμένη με εκχύλισμα πορτοκαλιού και βιταμίνες A, F, H, E που περιποιούνται και βελτιώνουν την όψη της επιδερμίδας, τονώνει και τη διάθεσή καθώς επαναφέρει τη φυσική λάμψη στο πρόσωπό σας!

 

Face mask με κόκκινο σταφύλι

Για αντιγήρανση & θρέψη
Πλούσια σε έλαιο κόκκινου σταφυλιού & λάδι ελιάς που επιβραδύνουν τη διαδικασία γήρανσης. Περιέχει επίσης, λάδι αβοκάντο γνωστό για τις θρεπτικές του ιδιότητες. Το αιθέριο έλαιο λεμονιού που συνδυάζεται με το μέλι, αναπλάθει την επιδερμίδα και αποχαιρετάτε τις ρυτίδες και τις λεπτές γραμμές!

 

Face mask με αλόη βέρα

Για ενυδάτωση & θρέψη
Η βιολογική μας αλόη με τις καταπραϋντικές, αντιφλογιστικές & ενυδατικές της ιδιότητες προσφέρει αποκατάσταση του ξηρού & ταλαιπωρημένου δέρματος. 
Tip: για βαθιά ενυδάτωση τοποθετήστε μια ελαφριά στρώση και αφήστε την επιδερμίδα σας να την απορροφήσει!

 

Όλες οι μάσκες μπορούν να χρησιμοποιηθούν συνδυαστικά ανάλογα με τις ανάγκες που έχει η κάθε επιδερμίδα! 
Μη διστάσετε να μας στείλετε μήνυμα και να σας καθοδηγήσουμε να επιλέξετε το ιδανικό προϊόν με βάση τον τύπο δέρματός σας!

Copyright © 2018 Pandrosia