19 June 2024
# Είπαν για εμάς
Ευχαριστούμε πολύ την beauty blogger Beauty On The Duty!

MULTIMASKING | THE GAME CHANGER by Beauty On The Duty

Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΟΔΗΓΟΣ
ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΜΟΝΟ ΜΙΑ FACE MASK, ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ MULTIMASKING

Μια νέα τάση στο masking, έχει αλλάξει λίγο το παιχνίδι του skincare. Το multi-masking είναι ο νέος τρόπος της προσαρμοσμένης και εξατομικευμένης θεραπείας προσώπου στο σπίτι.

Όπως υποδηλώνει και το ίδιο όνομα, το multimasking περιλαμβάνει τη χρήση πολλαπλών ειδών από μάσκες, καθεμία από τις οποίες εφαρμόζεται σε διαφορετική περιοχή και για διαφορετικό σκοπό. Το θέμα της πολλαπλής μάσκας είναι να στοχεύσει σε όλες τις δερματικές ανάγκες και ανησυχίες με μία κίνηση, εξοικονομώντας χρόνο και μεγιστοποιώντας τα αποτελέσματα.

Διαφορετικές περιοχές, διαφορετικές ανάγκες. Το μέτωπο μπορεί να είναι επιρρεπές στη λιπαρότητα, ενώ τα μάγουλα να λαχταρούν ενυδάτωση. Η T zone μπορεί να “υποφέρει” από μαύρα στίγματα, ενώ το πηγούνι να χρειάζεται σύσφιξη. Οι multimaskers λοιπόν συνιστούν ακριβώς αυτό. Τη χρήση πολλών διαφορετικών θεραπειών ταυτόχρονα για μια προσαρμοσμένη θεραπεία για το δέρμα.

 

PANDROSIA HAS THE SOLUTION

Pandrosia. Ένα νέο όνομα στο χώρο της φυσικής κοσμετολογίας. Σε όλα τα προϊόντα pandrosia, ως πρώτη ύλη, είναι η κορυφαίας ποιότητας, βιολογική αλόη που καλλιεργείται στην Κω, δίχως το παραμικρό ίχνος προσμίξεων από εισαγόμενο συμπύκνωμα αλόης. Κι αυτό από μόνο του, είναι που την κάνει ακόμα πιο ξεχωριστή.

Η Pandrosia λοιπόν, είναι ο απόλυτος σύμμαχός μου στο Multimasking. Κυκλοφόρησε μία σειρά από μάσκες, 7 στο σύνολό τους, που η καθεμία καλύπτει και μία ανάγκη. Masks & scrubs για κάθε ανάγκη και κάθε επιδερμίδα. Απολέπιση, βαθύς καθαρισμός, απομάκρυνση & εξισορρόπηση λιπαρότητας, ενυδάτωση, τόνωση, σύσφιξη, αντιγήρανση. Και όλες, με βασικό συστατικό, την βιολογική αλόη.

Copyright © 2018 Pandrosia